Recept

Vídeňská játra

400g vepřových jater
1 lžíce hladké mouky
pepř
20g másla
3 cibule
olej

Doba přípravy: 15minut
Náročnost: *

1) Nejdříve si připravíme cibuli. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a rozdělíme ji na kroužky. Obalíme v mouce.

2) Nakrájíme si játra na plátky. Mouku smícháme s pepřem. 

3) Rozpálíme máslo a játra hned po obalení v mouce s pepřem do něj vložíme a restujeme z obou stran.

4) Zároveň rozpálíme olej a smažíme v něm obalenou cibulku.

5) Orestovaná játra překryjeme osmaženou Vídeňskou cibulkou a podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší.

 

Partneři

Táta na mateřské - Netradiční stránka pro všechny rodiče pohledem Táty!Liberecka pražírna

Přihlášení