Kuchařky

Recept

Rybízová bublanina

1 hrnek polohrubé mouky
1/2 hrnku cukru krupice
1/2 hrnku mléka
1/4 hrnku oleje
1 vejce
1/2 sáčku prážku do pečiva
1/2 sáčku vanilkového cukru
rybíz

 

Doba přípravy: 30 min
Náročnost: *

1) Všechny ingredience smícháme na hladké tekuté těsto, buď metličkou nebo ručním šlehačem.

2) Vymažeme plech olejem a vysypeme moukou. Vlyjeme těsto.

3) Trochu vsrtvu těsta pomoučíme či pocukrujeme moučkovým cukrem, což doporučuji u rybízu. Je to proto, aby ovoce tak rychle nekleslo v těstě nadno.

4) Poklademe rovnoměrně ovocem a můžeme posypat "Drobenkou".

5) Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 20-25 minut.

Partneři

Táta na mateřské - Netradiční stránka pro všechny rodiče pohledem Táty!Liberecka pražírna

Přihlášení

Kuchařky

Zajímavé kuchařky

Albert - Spolu u stolu

Již druhé vydání kuchařky od obchodu Albert je tematicky rozdělená na příležitosti, jako Grilování, Dámská jízda, Dětská párty, Víkend ve dvou a samozřejmě Vánoce, Velikonoce a Silvestr. Oproti prvnímu dílu jsou jídla víc při zemi a o to víc lákají k vyzkoušení. :) Jsem ráda, že obohatila mou kuchyňskou knihovničku.