Recept

20g másla
lžička kmínu
menší cibulka
400g čerstvě nasbíraných hub
sůl
3 vejce

Náročnost: **
Doba přípravy: 20min

1) Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Houby očistíme, propláchneme a nakrájíme na větší kostky.

2) Na másle osmažíme cibulku do zlatova a přidáme houby. Zaprášíme kmínem a dusíme do měkka. 

3) Vejce rozšleháme se solí a přidáme k podušeným houbám, promícháme, dokud nezhoustnou.

4) Podáváme ihned, nejlépe s chlebem.

Partneři

Táta na mateřské - Netradiční stránka pro všechny rodiče pohledem Táty!Liberecka pražírna

Přihlášení

Masová

Gulášová polévka

Druh receptu: 
Poddruh: 

300g hovězího předního
1 cibuli
olej
4 brambory
3 lžičky mleté papriky
majoránka
sůl

Doba přípravy: 60 minut (podle masa i déle)
Náročnost: **

Hodnocení: 

Frankfurtská polévka

Druh receptu: 
Poddruh: 

2 špekáčky
1 menší cibule
3 lžičky mleté papriky
sůl
pepř
150ml mléka
4 brambory

Hodnocení: