Recept

16 stonků chřestu
80g másla
2 lžíce polohrubé mouky
litr kuřecího vývaru
1 smetana ke šlehání
pepř nejlépe bílý
sůl

Doba přípravy: 40 minut
Náročnost: **

1) Stonky chřestu oloupeme ze 2/3 a nakrájíme na 2-3 cm kousky. Hlavičky si odkrájíme bokem.

2) V hrnci rozpustíme máslo, přihodíme špalíčky a orestujeme. Přisypeme mouku a osmahneme. Přilijeme kuřecí vývar, osolíme, opepříme a necháme asi 30 minut vařit.

3) Poté rozmixujeme, přidáme hlavičky chřestu a smetanu, krátce povaříme a můžeme podávat.

Partneři

Táta na mateřské - Netradiční stránka pro všechny rodiče pohledem Táty!Liberecka pražírna

Přihlášení

Rizoto

Salámová rýže

Druh receptu: 

4 špekáčky
hrnek rýže
3 lžičky mleté papriky
cibule
sůl

Doba přípravy: 45 minut
Náročnost: *

Hodnocení: 

Kuřecí rizoto

Druh receptu: 

2 hrnky rýže
2-3 kuřecí prsa
4 lžičky mleté papriky
kuřecí vývar

sůl
kukuřice
hrášek
2 mrkve

 

Doba přípravy: 30 minut
Náročnost: **

Hodnocení: