Recept

400g rybího filé (4 kostky)
450g špenátu 
3 stroužky česneku
2 vejce
100g strouhaného eidamu
2 lžíce mléka
100g másla
sůl
strouhanka na vysypání

Doba přípravy: 30 minut
Doba pečení: 20 minut
Náročnost: ***

1) Špenát podusíme na troše másla. Ochutíme solí a utřeným česnekem.

2) Máslem vymažeme zapékací mísu a vysypeme strouhankou. Do takto upravené formy pak špenát rozprostřeme po celém dně.

3) Na špenát poklademe kostky filé.

4) Rozšlehaná vejce smícháme s nastrouhaným eidamem a touto hmotou potřeme filé. Je to dosti husté, opravdu se to spíše natírá nežli lije.

5) Na vrch můžeme dát tenké plátky másla a vložíme zapéci do předehřáté trouby na 180°C. 

6) Pečeme zhruba 20 minut, do zlatova. Podáváme s bramborem.

Partneři

Táta na mateřské - Netradiční stránka pro všechny rodiče pohledem Táty!Liberecka pražírna

Uživatelský účet